Blog

3.-Kockázatos családlátogatás(nincs suli,járvány van!)

Pénteken nagyon későn keltem...11:26-ot mutatott az éjeliszekrényen levő digitális óra. Azon az élleiszekrényen nyugodot, ami még a szüleimé volt. Az igazi szüleimé. Majd elkezdett csörögni a szintén éjjeliszekrényen levő telefonom. Nagyon hangosan, szinte beszakadt a dobhártyám. Duplán, hiszen Leyla ordítva szólt a vonalba.
- Nincs suliii! Járvány vaan!! Nincs kedved átjönni ma hogy megünnepeljük?  Még meg se moccantam igazán, de anya már betört a szobámba. Szinte feltörte az ajtót úgy, hogy majd kiszakadt a zsanér. Majd szinte ordítva elkezdett ujjongani. 
- Ma megyünk családlátogatóba Willy unokatesódékhoz!- Szinte majd kiugrott a bőréből örömében. Ma mindenkinek ordíthatnékja van?  Willy annyi idős fiú mint én. Anyám tesójának a gyereke. Valójában nekem senkim se. Hiszen én nem vagyok vérszerinti családtag. Mindenesetre kierőszakoltam magamból egy erőltett juhút. Aztán anya kimondta azt a mondatod, aminek hallatán szinte századmásodpercek alatt felébredtem.
-Egy óra és indulunk kapj fel valami ruhát és zuhanyozz le.-Hát ez szép. Az ember gyereke még fel sem ébred igazán, de már sürgetik. Elköszöntem Leylától azt a reményt táplálva belé, hogy a járvány még sokáig fog tartani. De visszatérve a családhoz Willy és én sose voltunk jóban. Amikor 14 évesen bemutattak minket egymásnak, bevertem hármat az arcába. De csak azért, mert bedugta a mocskos kezét a nadrágomba. És igen, előlről. De nem jelentett semmit, ágyékon rúgtam és ököllel megvertem. Na hát akkor a családja elkönyvelt engem idiótának, mivel nem mondtam el senkinek az esetet...azóta kicsit könyebb vele, de mint mondtam a jó unokatesói kapcsolat nincs meg. Épphogy azt elkerülöm hogy megtapogasson olyan helyeken, ahol nem igazán kellemes a dolog. Hát na ja...de mint mondtam erős vagyok, feldolgoztam, no problem. Csak hát amit Fred mondott múlt éjjel...de elhessegettem a gondolatot, és inkább odaléptem a ruhásszekrényemhez.
Mormoltam magamban ilyeneket:Mit vegyek fel mit vegyek fel mi a fityfenét kapjak magamra?? Ilyenkor apa belépett, és kimondta a halálos ítéletemet, aminek a neve: Miniszoknya. 

Amikor megnyitom a csapot, és a zuhanykabin ajtaját becsukom, elkezdek énekelni. Most éppen a Three Days Grace Break című dala jutott eszembe. Mély beleéléssel éneklem miközben tusfürdőt nyomok a kezembe:
                                                                    Break away from everybody
                                                                    Break away from everything
Élveztem ahogy a forró vízcseppek lecsúsznak a hátamon. Kicsit forrók voltak, de az enyhe fájdalom nagyon jól esett. Addig dalolásztam, amíg el nem zártam a csapot. Egyrészt mert vége lett a dalnak, másrészt mert végeztem, harmadrészt mert kopogtak hogy ne dalolásszak, készüljek mert így a büdös életben nem érünk oda. Hát igen. A "türelmes" nevelőapám...

-Oh Monica annyira örülök hogy itt vagytok! És itt ez a kedves kislány is.- Láttam Mini mennyit színlel. És hát meg kell mondjam, kurva sokat. Az egész este egy színjáték lesz. Mini és Monica...hm...jó nevek meg kell mondjam. Mindenesetre én meghagyattam az eredeti nevemet. Én nem vagyok Barni. Én Homman vagyok. Vérbeli, makacs Homman. 
Ilyenkor jött ki a szobájából Willy, és mint láttam a szoknyám láttán eléggé elmosolyodott. Javítok. Ökényes vigyor húzódott az arcán, és ehez már csak egy "most az enyém leszel" suttogás hiányzott. De helyette csak enyit mondott az anyjának:
- Megmutathatom Tessienek a számítógépes programokat? A suliban tuti tanulni fogjnak róluk, és úgy tudom Tess nem nagyon ért ehhez. - Elárulom, hogy kurvára nincs igaza. Még Elliottól is jobban értek a photoshophoz. A cikkeit mindig együtt szerkesztjük. De anya elintézte helyettem az ügyet. juhú.
- Az igazság hogy Tessie meg az egyik barátja sokat szerkesztenek, de Willy is biztos tud neked valami újat mutatni Theresa. - Elegem van. Nem, vagyok Thrersa! Tessie vagyok! De már lepereg rólam. Hagyjuk az egészet a picsába. Most azon kell agyalnom, hogyan jussak ki. Vagyis hogyan ne kelljen becsuknom Willy szobájának az ajtaját. Végül semmi nem jutott eszembe, és bekerültem a csapdába. elkezdtem volna kiabálni, de Willy a falhoz szorított, és egy kést tett a nyakamra, amit ismeretlen helyről húzott elő. Majd suttogott egy pár fejtágító mondatot.
- Látom te is kezded élvezni a mi kis játékunkat. Nem hiába öltöztél fel ilyen csinosan. Figyelj, van egy ajánlatom. Odamész az ágyhoz, és a melltartón meg a bugyin kívül mindent leszedel magadról. -Majd az ajtóhoz ment, és kulcsra zárta. A faajtón át nyilván senki nem látja majd hogy éppen mi folyik a négy fal között.  A büdös picsába most aztán kurva nagy bajban vagyok. Aztán "visszatért" hozzám, és a kést a nyakamhoz tartotta. Irtó közel. Most nagyon halkra vette a figurát, fülelni  kellett hogy halljam. 
- Ha bárkinek szólsz az akcióinkról, ez a kés átszántja az icipici torkodat. Értetted? Most pedig munkára!- és én megint mindent elbaztam.



 

Teljes cikk

2,5-Elmélkedés...a semmin(Csütörtök éjszaka...Freddel)

Elmondta a titkos szót...erőszak...az erőszaknak sok fajtáját ismerem. Elkövetheted önmagaddal szemben, de létezik családon belüli, iskolai, és még sorolhatnám. De az biztos, hogy mind közül a szexuális erőszak a legkegyetlenebb...mert azt veszik el tőled, amit a legjobban féltesz...főleg ha meleg vagy. És Freddie is az...érzékeny a lelke. És most itt ül velem szemben...rázkódik a válla...a sírástól...üveges a szeme...szintén a sírástól...
-Fred! Erről tud már valaki más? - Magamban ismételtem kérlek mond hogy igen kérlek kérlek légyszi...de nem így lett
-Tessa tudod milyen nehéz volt? Tudod mit éltem át? Fél évig molesztáltak...semmit nem tehettem a picsába...tűrtem, tűrtem, és azután is...míg végül lerángatta a ruháimat és olyan dolgokra kényszerített, amit nem akartam...- Leszögezném Tessie-nek vagyok anyakönvezve, de ha az emberek idegesek elfeledkeznek erről és Theresának hívnak. Vagy Tessának. De ez most kurvára nem érdekelt. Nekem az a lényeg hogy a szexista állat Jeffrey szenvedjen! Annyira legalább mint Fry...Fry Freddie új beceneve...én adtam neki...
-Freddie! El kell mondanod a szüleidnek! Segítek mindenben mint eddig is tettem mindig! De ezt tudod jól!- Innen átvette a szót
- Segítettél amikor rájöttem hogy meleg vagyok, amikor pasizűreim voltak, amikor bántottak, kibeszéltek, viccelődtek a mássággal, és most is...habár, nem érdemlem meg..
-Fry ha te azt mondod hogy nem érdemled meg, képen töröllek! Hagyd abba! És holnap reggel elmegyek veled, és elmondjuk a szüleidnek! megértetted?-Szinte ordítottam. Nem érdekel hogy már éjjel 2 van. Leszarom! Hiszen Frednek kell lelki támasz. Aki én leszek. Mindig én voltam. meg Leyla. De ő már alszik.
-Tessa...annyira...még nem állok készen. Fél éve...szerettem. Imádtam. Tudod rólam milyen vagyok...meleg, de senki nem tudja...sosem smároltam a nyít utcán még...de szeretnék! Nagyon! De akkor lerombolnám az elméletemet...-Tudtam mire gondol. Hogy kinéznék hogy egy fiút csókol.
-És ezért hagyott el Dean, Aeron, Can és Alex is? - Ők mind Fry pasijai voltak. Aer bevallom, nekem is tetszett kicsit...Biszex pasi volt. 
- Igen...de én akkor sem szerettem volna. De ők megértették. Jeff nem. Őt láthatod...leszaggatta a ruháimat majd...-megértem hogy nem tudja kimondani.Nem tudja kimondani a tiltott szavakat.
- Fry holnap elmegyünk a rendőrségre!! Megértetted? Ők segítenek...-de közbeszólt.
-Tess én ma akarok...most! Tudom nem jöhetsz de...-belevágtam a szavába: Miért ne mehetnék? Válaszul azt kaptam: Bazdmeg te lány kiment a bokád nem mehetsz sehová! Majd átvettem a veszekedést...Dehogynem! Ott a mankó a sarokban!- Sosem akartam használni. De Fryért megteszem. 

Mát a váróban ülünk. Az őrs 2 utcányira van, ezért Freddel sétáltunk. Anyáéktól természetesen elkéreszkedtem. Anyu azt mondta jót tesz egy kis mozgás. Valyon a TDGhez mit szól? Most nem ezen kell agyalnod Tessie! Freddie Stumpnak szügsége van rád!! De kurvára szügsége. Majd behívnak minket. A 23 év körüli pasi nagyon kegyesen néz rám. Csak nehogy ebből baj legyen. 
- Mi történt? Tudjátok, azért vagyunk hogy segítsünk! Ha valami baj van, rajta.- Leolvastam a nevét a jelvényéről. Randy McCly. Szép neve van. Fred végül belevágott.
- Meleg vagyok. 14 éves koromban jöttem rá. Véletlen összeütköztem a mögöttem levő sráccal a menzán, és megcsókolt. Élveztem. De kurvára. Sosem voltam nővel.- már most telnek a könnycsatornái...látom rajta. Mi lesz ebből, nem merek belegondolni.
- Bántottak azért mert meleg vagy? Figyelj mond nyugodtam mi a baj. Segítek jó? - majd Fry kezéért nyúlt, és megszorította. Frednek rázkódott a válla...de végül kimondta
- Megerőszakoltak -Majd kirohant. Utánna mentem volna, de azért egy mankóval ez nem könnyű. Rendőr Randy most velem állt le dumálni.
- Te tudsz valamit? Ki vagy te? Tényleg meleg? - Majd elkezdtem
- Kérem, én is ma éjjel tudtam meg. Igen, Fred tuti hogy nem heteró. 5 pasija volt eddig. De a legutóbbi nagyon egy állat volt. Jeffrey Taisy. Nekünk, mint Fry barátainak csak "Jeffrey vagyok a szexista" névvel mutatkozott be. Fél évig molesztálta a barátunkat. Majd megerőszakolta. Frednek 3 barátja van. Elliot, leyla, és én. Engem Tessie Hommannak hívnak.- majd kezet ráztunk. 
- Köszönöm hogy berángattad Theresa. Meg tudnád adni a telefonszámodat hogy értesítselek ha van valami? Elsőként elfogjuk Jeffrey Taisyt. 
- Ja persze! 001-258-147-352
-Köszönöm szépen! Amúgy mi történt veled? 
- Jaa kibicsaklott a bokám. Szombaton megyünk Elinnel a TDG koncertre.
-Én is ott leszek! Majd ott találkozunk! - Ezzel felkaptam a mankóm és elmentem.

Teljes cikk

2.-Jeffrey&Freddie(még 39 nap az iskolából...másoknak)

Egész éjjel nem tudtam aludni. Egyrészt a bokám miatt, másrészt Elliot miatt. Miért ilyen kedves velem? Nem érdemlem meg a szeretetét. Semmit nem adtam neki. Ezen is rengeteget filóztam. Meg Tinán. Tina most 11-ikes, kosarazik. Nagyon ügyes lány, és ő az egyik legjobb barátom. uyanolyan mint én, kicsit fiús humoros és így jól elvagyunk. De most úgy érzem, mintha ez több lenne...vagy nem tudom...lehet nem vagyok heteró?
Reggel anya hangjára keltem. Megkértem hogy pár napot hadd ne menjek suliba. A szombati koncertet még nem mondtam...még nem. Majd természetesen mondom neki. Na de nem ez a lényeg. Reggel azok a szavak keltettek fel hogy Tanulni, kell, most, azonnal. Pont ebben a sorrendben. 
-Ajj anya nem pihenhetek kicsit? Csak egy icipicit?- És a hüvelyk és mutatóujjam között mutattam az "icipici" távolságát. 
- Szó sem lehet róla lemaradsz a tananyaggal és akkor mihez kezdünk? Ham??- És ezzel anya elkezdte összepakolni az összes elektronikai cuccot a szomámból. Telefon fényképezőgép minden. És kiment. DE szerencsém van! Az MP3 lejátszót elfelejtette. Megyek és idehozom. Na jó javítok: Idehoznám, ha tudnám. A picsába! De megint anya hangját hallottam, és megnyugodtam...Leylát kísérte be hozzám. Majd becsukta mögöttünk az ajtót.
- Szia Tessie! Hallottam elintől mi volt veled! Annyira sajnálom! 
- Ne sajnálj Ley inkább idehozod az MP3 lejátszót az íróasztalról? Köszike!
-Tessék te lány! Ja amúgy mi a véleményed arról hogy Freddiet nem hagyják békén a csajok?
- Az hogy a csajok hülyék. Mi a faszért nem értik meg hogy Fred meleg, és nagyon jól van Jeffreyvel. - Na jó Jeffreyvel Fred jóban van de mindenki más utálja. Én is. Amikor a legjobb barátod akit féltesz és szeretsz, bejelenti hogy barátja van akit bemutat, és az említett fél Jeffrey vagyok a szexista néven mutatkozik be. Konkrétan majdnem elhánytam magam tőle. Ugyanis nagyon csekény agyam sajnos vizuális. És elképzeltem hogy ez az állat milyen libidót csap Freddel. De mindegy...ha neki jó ez, akkor nem tudjuk útját állni. Nekünk az ő boldogsága a lényeg. Elmeregtem még ezen de aztán anya szólt:
-Itt van a barátod aki tegnap bevitt a kórházba. Apa ezt a mondatot kb. így mondta volna: Itt a pasi aki majdnem megkefélt. Hát igen... a "szüleim".
Ellioton láttam az elengedhetetle pilótaszemcsit is. És a hózertrógert. Hát igen ez Elin. Majd amikor meglátott az ágyban fekve mosolygott, odajött hozzám megölelt és egy puszit nyomott a hajamba. 
-Aggódtam érted. Jobban vagy? - Levette a szemüveget. És láttam hogy üveges a tekintete. 
- Elin te sírsz? Miért? Nincs semmi bajom.
- Semmi csaj...basszameg aggódtam érted! Mert szeretlek. - Ilyenkor leesett az állam. De észbe kapott, és hozzátette:- Mint barátot.
- Halálra rémítesz! De mi lesz a szombattal? 
- Milyen szombattal? - Leyla ezek szerint nem tud a TDG-ről.
- Koncertre megyünk Tessel. - Ajj Elin. imádom őt. Mint barátot természetesen. De ilyenkor kopogtak. 
- Elin menj kérlek a szoba másik felébe. lehet apa az. - De nem ő volt, hanem Freddie.
Mind a négyen köszöntöttük őt. De láttam van nála egy bombon formájú csomagot. Aztán átadta nekem.
- Ajj Fred nem kellett volna. Annyira szeretlek gyere ide!- Azzal megöleltem és a fülébe súgtam: Jeffrey? majd visszasúgta: Négyszemközt.

2 óra múlva már Fred velem szemben ült. Volt még mellettünk egy százas zsepi mindnesetre.
- Tudod Teresa ez egy mindent elsöprő titok...ha BÁRKINEK elmondod kicsinállak megértetted? - Szegény Freddie. Ha ennyire "agressszív" csakis komoly lehet a dolog. Aztán belekezdett.
- Tavaly nyáron kezdődött. Jeffrey azt mondta feküdjünk le...de...de...de...én nem akartam még. Meleg vagyok basszameg! És még nem álltam készen. - Fred kivesz egy zsepit a tartóból és megtörli a szemét. Nem tudom milyen lehet másnak lenni...nem tudom milyen lehet kiszolgáltatottnak lenni...nem tudok semmit a melegségről bassza meg! Akkor hogy segítsek? És miben tudok segíteni? De Freddie folytatta. Meg akart erőszakolni...Na jó itt nem bírtam tovább cérnával
- Mi a fasz?? Dehát te...de...hát...te...- Teljesen letaglóztam. Aztán kimondtam tömören: Megtette??
Fred óriásit sóhajtott, és azt is láttam hogy üvegesedik a szeme...i...i...igen. Ennyi volt. Magamhoz öleltem. És egymás vállán sírtunk...

 

Teljes cikk

1.-Klinikák (még 40 nap az iskolából)

 - Tessie várj! Szombaton lesz Three Days Garce koncert! Nem akarsz jönni?- Elliot hangja zene volt a fülemnek. Főleg a két órás emelt matekóra után. Elin hangja kicsit jobban csengett mint Mr.Mandyn tanárúré. Ja amúgy Elin zenei tudósítónak készül és egyszer írt egy cikket és annyira megtetszett az újságíróknak ogy egyből rácuppantak Elliotra. Oké Elin nem rossz pasi de az újságírók inkább férfiak szoktak lenni. Na mindegy haggyuk ezt a rácuppanós dolgot. Szóval most Elliot írja a cikkeket és egy csomó jó koncertre elmehet. És amióta engem is rákapatott a rockra együt járunk mindenhova.
- Jó. Majd beszélünk este Snapchaten de most sietnem kell. Tudod ha nem érek haza időben mindig balhé van.- Ez igaz is volt hisz ha nem értem haza időben nevelőapám nagyon ki volt bukva és durván számon kért hol jártam aznap. Futni kezdtem. De nem vettem észre az apró lépcsőfokot amit természetesen az udvar közepén helyeztek el az iskola építői. Én szépne el is zakóztam most bennük.
- Te jó ég Tessie jól vagy? Nagyon csúnyán estél!- Nem voltam biztos benne hogy jól vagyok. Konkrétan nem bírtam felállni.
- Basszameg Elin ez kurvára fáj! El tudunk menni orvoshoz?
-Persze gyere te lány!- Ezzel Elliot felkapott és beültetett a kocsijába.

2 órája várunk a sürgősségin. És ez akár 4 órává is húzódhat. Elliot egy szék segítségével felpolcolta a lábam, és mivel mindig van nála fülhallgató, most egyik felét nekem adta.
- Mit hallgassunk? Three Days Grace Human Race album jó lesz?
- Persze jó.- Csak mosolyogni tudtam Elinre. Nem akartam mondani nekem már úgy is mindegy tuti eltört a lábam és szerdától szombatra nem fog meggyógyulni. De valahonnan mégis megérezte min jár az agyam. Ezt nem bírom én ebben a srácban.
- Szombatra tuti jobban leszel!- Teljesen meglepett ezzel a kijelentésével, meg a kisfiús kaján mosolyával. De aztán a nevemet hallottam a váróban. Tessie Homan kérem fáradjon be. Erre Elliot az ölébe kapott és az eddig polcként szolgáló széket a bal lábával lazán visszarúgta a helyére.
- Mi a panasza hölgyem?- Az orvos egy hatvan körüli doki volt és láthatóan kurva flegma. Szívem szerint visszamondtam volna neki hogy bazdmeg nem bírok felállni de inkább kussoltam és és a b betűs szó nélkül mondtam el ugyanezt. Erre az orvos válasza csak egy egy bólogatás volt.
- Rendben szerintem nem tört el de azért küldjük el a kis hölgyet egy röntgernre. - Ja amúgy mondtam hogy utálom ha kis hölgynek szólítanak? Na mindegy már fel sem háborodom. Elliot felcipelt a röntgern emeletére, elvégezték a további vizsgálatokat majd megállapították hogy bokaficamom van és pár nap alatt kutya bajom sem lesz. Ennek nagyon örültem azért mert a pár napba a szombat is simán belefér. Mosolyogva kapott fel Elin az ölébe és én visszamosolyogtam rá. 

Otthon már nem voltam ilyen szerencsés. A telefonom már a klinikára menet lemerült. És amint gondoltam apa nem volt túl boldog. Attól meg pláne nem, hogy Elliot ölben hoz.
- Mi ez a nagy kényelem kisasszony?- mondtam már hogy utálom a nevelőapám? Az igazi szüleimet sokkal jobban szerettem. de ők sajnos már nincsenek. Helyettem Elin válaszolt.
-Tessie elesett az udvaron és kibicsaklott a bokája. Nem bír járni ezért én vittem be.- Nyilván Elliot is észrevette, hogy jóapám nem repes az örömtől.
- Felvinnél a szobámba kérlek. - Nagy bociszemekkel néztem a barátomra. De persze apám megint közbeszólt.
- Nem kell kisfiam innen átveszem! - A francba! Pedig meg akartam beszélni Elinnel hogy szombatja jobban leszek és mehetünk a TDG-re. Aztán becsapódott az ajtó és apa elkezdtett szabályosan ordítani velem.- Ki ez a gyerek? Honnan ismered? Ugye még szűz vagy kislányom?- És a többi és a többi...majd elértük a szobámat és szó szerint behajított az ágyba. - Vonyíts ha kell valami!- És elviharzott.

 

Teljes cikk

Prológus...Ceep Calm And Never Give Up

Már nincs visszaút. Eldöntöttem, hogy én, Tessie Hamman véget vetek az életemnek. Most úgy sincs senki az iskola belső területén. Mindenki a kinti divatbemutatóval van elfoglalva, amit a végzősök rendeznek. Nem tudom mióta érdekli a fiúkat a divatbemutató, de mindenestre mindannyian ott basszák a rezet az udvaron. Freddieről még megérteném. Na de Elliot is? Ez már túlzás.
Csak én, Tessie Homman kuksolok itt az osztályteremben 2 doboz nyugtatóval, nyitott ablaknál.Csak n tudom hogy ez az épület maga az átok, a gyűlölet és pont ezért tökéletes hely az öngyilkossághoz. A többiek szerint ez a hely elviselhető. De szerintem, Tessie Homman szerint maga a pokol. A többiek nem voltak szerelmesek e fal között egy fiúba és egy lányba egyszerre, a többieknem zsarolták meg őket, és nem itt vesztettk el a szüzességüket. Csak én, Tessie Homman  vagyok ilyen szerencsétlen.
14 nap alatt jöttem rá, hogy az életem egy nagy kalap fos, ami ráaásul büdös is. Már elhatároztam mit fogok tenni, és meg is teszem ne aggódjatok.
1.:Beszedem a 2 doboz extra erős nyugtatót. 5össével hogy gyorsabban haladjak.
2.: Letépem a láncot az ablakról és kiállok a korlátra. Igen, a suliban az összes ablkaon korlát van, hogy az olyanokat mint én megakadályozzák. Aha ezt hiszik ők. De Elliot megtanította hogyan kell leszakítani ezeket a kurva láncokat erről a baszott ablakról.
3.:Gondolom kitaláltátok, leugrom. Bele az ismeretlenbe, a mélységbe, a halálba.

Már kezdek izgulni. Félni nem félek, csupán csak izgulok. Nem így képzeltem el életem utolsó óráját. Ez sokkal jobb annál. De a barátaim azért kicsit hiányozni fognak. Már ha nem is voltak sokan, engedjétek meg, hogy felsoroljam őket még egyszer, utoljára.
Az első mindenképpen Leyla. Ő tartotta bennem a lelket számtalanszor, még akkor is amikor bevallottam Tinának hogy szeretem. De sajnos ez kevés volt.
Elliot. Még mindig szerelmes vagyok belé. Bárki bármit mond, Elin nekem a megtestesült álmom. Ő szerettette meg velem az összes kedvenc zeném köztük a Green Day zenekart, a Three Days Gracet és a Black Veil Bridest. Ezt meg akarom neki köszönni, de nem akarok kimenni az udvarra Tina meg a barátnői markába. De már meint Tina! Ki kéne már lábalnom ebből a lányból. El kéne gondolkodnom a beállítottságomon. Bocs javítok. El kellett volna gondolkodnom. És ne higgyétek hogy az utolsó személyt a barátaim közül nem szeretem annyira mint az előtte levőket. Freddie a megtestesült kincs. Remélem megtalálja majd azt a srácot akivel igazán boldog lesz. Igen jól láttátok srácot. Fred sosem volt kirívó a melegségével. Nem smárolt az utcán aktuális párjával, nem öltözködik csinosan, számára a fekete póló és a koptatott térdnadrág is sok a szépségből. Tisztelem őt, mert a rengeteg lelki erejéből, amit a mássága ad, próbál nekem is adni, az elmúlt két hétben pedig szabályosan rám szállt, de ez sem segített.
És ennyi is lenne "népes rajongótáborom". Nem, nincs olyan sok barátom mint a suli császárnőjének Ellenek ezt azért bevallom. De neki még a neve is jól cseng könyörgöm!
Ennyi volt. Nem húzhatom tovább az időt. Az asztalon vár a bögre vizem, abban a bögrében amit Elliottól kaptam a 16-dik születésnapomra. Ezt az ajándékot annak köszönhetem, hogy Drágalátos Eliot igazi GD fanná tett. Ugyanis a bögrén a nagyon jól ismert UNO! album borítója látható. Zöld alapon mosolyog most is vissza rám Billy Joe és a szemét két rózsaszín X szúrja ki. Na ugye hogy beugrott! Ezen az albumon található a Sweet 16 című szám is.
Most pedig ebben a bögrében tátong a nagy pohár csapvíz. Ice teával is bevehetném a gyógyszereket, de a cukor elnyomja a pirula nagyszerű ízét. Először 5-öt veszek a kezembe. Kezdődik. Beveszem őket a számba. Aztán felemelem a poharat és szép lassan a számhoz illesztem. 5 lement. Már csak 15 maradt. Sietnem kell mert ez a fajta gyorsan elkezd hatni.
Kész vagyok. Most jön a lánc. Odasétálok az ablakhoz, már érzem a hatást. Leszedem a láncot ahogy Elin tanította. Fel és jobbra majd balra magad felé és már lent is van. Kitárom az ablakot és kiállok. Még innen is látom a tömeget és hallom a fülsüketítő Pitbull zenét. De valami nem stimmel. Itt egy fa. Itt egy kibaszott fa! És piros ruhás emberek jönnek felém. Mentősök. Bassameg nem haltam meg! Pedig a gyógyszereknek már kellett volna hatniuk és megölniük engem. Ki hívta a 911et? Itt valami bűzlik. És nem, nem az én szaros életem az.

Teljes cikk

Szereplők

Sziasztok! 
Hát nem tudom fog e nektek tetszeni a dolog, de máris hoztam a szereplőimet. A történetről nem mondok semmit, majd rájöttök. Ösztönözni akarlak ezzel titeket, hogy maradjatok itt továbbra is.

Tessie: Hiába mondják rá, hogy gyönyörű, szerinte a fiúknak csak az a lány szép, aki szőke. Szülei nem szeretnék, ha befestetné a haját, mivel nagyon-nagyon szép barna loknikkal áldotta meg a sors. Ja, igen. Nevelőszülőkhöz került, miután a szülei meghaltak autóbalesetben. Nem volt hajlandó bemenni a pszichiátriára, ezért orvosa azt mondta neki, hogy találjon magának  társat. Talált is. De vajon meg tudja tartani?

Leyla: Tessie lelki társa, úgymond legjobb barátnője. Mindent meg tudnak beszélni egymással, bár Tess néha mondja, hogy irigykedik rá a szép szőke hatincsei miatt. De Leylát ez nem zavarja különösebben. Bárkinek képes segíteni, bármilyen élethelyzetben képes lelkizni. Tessievel is, de akárkivel. Pszichológusnak készül. 

Elliot: Tess legjobb haverja, aki megszeretette vele a mostani kedvenc zenéit. Nagyon nagy rocker, zenei riporternek készül, és szerencsére mindig akad felkérés valami jó banda koncertjére, ahová szokás szerint magával viszi Tessiet is. Csupa szív és lélek srác, hiába olvadnak érte a lányok, nem szeretne barátnőt.

Freddie: Bár minden lány álma egy olyan srác mint Freddie ő sajnos nem akar barátnőt. Pédaképe Adam Lambert ezért sokan kérdezték tőle hogy: Te jó ég Fred meleg vagy? Erre azt válaszolta: Igen. Nem vagyok büszke rá, hogy meleg vagyok, de fel merem vállalni. Ilyenkor a lányok többsége elrohan, és elújságolja a barátnőknek, hogy a szépséges Fred nem a lányokat szereti. De ő ezen már csak nevet, hiszen otthon várja álmai pasija, és a rockzenekara. 

 

Főbb szereplőkből ennyi lenne. Nem tudom mikor hozom a mellékszereplőket, de amint lehet jövök velük is.
Szép napot kívánok nektek! ;)
Jessie

 

Teljes cikk