Szereplők

Sziasztok! 
Hát nem tudom fog e nektek tetszeni a dolog, de máris hoztam a szereplőimet. A történetről nem mondok semmit, majd rájöttök. Ösztönözni akarlak ezzel titeket, hogy maradjatok itt továbbra is.

Tessie: Hiába mondják rá, hogy gyönyörű, szerinte a fiúknak csak az a lány szép, aki szőke. Szülei nem szeretnék, ha befestetné a haját, mivel nagyon-nagyon szép barna loknikkal áldotta meg a sors. Ja, igen. Nevelőszülőkhöz került, miután a szülei meghaltak autóbalesetben. Nem volt hajlandó bemenni a pszichiátriára, ezért orvosa azt mondta neki, hogy találjon magának  társat. Talált is. De vajon meg tudja tartani?

Leyla: Tessie lelki társa, úgymond legjobb barátnője. Mindent meg tudnak beszélni egymással, bár Tess néha mondja, hogy irigykedik rá a szép szőke hatincsei miatt. De Leylát ez nem zavarja különösebben. Bárkinek képes segíteni, bármilyen élethelyzetben képes lelkizni. Tessievel is, de akárkivel. Pszichológusnak készül. 

Elliot: Tess legjobb haverja, aki megszeretette vele a mostani kedvenc zenéit. Nagyon nagy rocker, zenei riporternek készül, és szerencsére mindig akad felkérés valami jó banda koncertjére, ahová szokás szerint magával viszi Tessiet is. Csupa szív és lélek srác, hiába olvadnak érte a lányok, nem szeretne barátnőt.

Freddie: Bár minden lány álma egy olyan srác mint Freddie ő sajnos nem akar barátnőt. Pédaképe Adam Lambert ezért sokan kérdezték tőle hogy: Te jó ég Fred meleg vagy? Erre azt válaszolta: Igen. Nem vagyok büszke rá, hogy meleg vagyok, de fel merem vállalni. Ilyenkor a lányok többsége elrohan, és elújságolja a barátnőknek, hogy a szépséges Fred nem a lányokat szereti. De ő ezen már csak nevet, hiszen otthon várja álmai pasija, és a rockzenekara. 

 

Főbb szereplőkből ennyi lenne. Nem tudom mikor hozom a mellékszereplőket, de amint lehet jövök velük is.
Szép napot kívánok nektek! ;)
Jessie